Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.16

Συναντήσεις του Γ. Μουζάλα, σε Βρυξέλλες και Τουρκία για το προσφυγικό

Συναντήσεις του Γ. Μουζάλα, σε Βρυξέλλες και Τουρκία για το προσφυγικό

Σειρά συναντήσεων στις Βρυξέλες είχε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, με θέμα την καλύτερη αξιοποίηση και την αποδοτικότερη απορρόφηση των πόρων της ΕΕ για θέματα προσφυγικής κρίσης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αναπληρωτής υπουργός συναντήθηκε με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη, καθώς και με τη γενική διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Μονίκ Παριάτ. Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η κατασκευή των χώρων φιλοξενίας που θα στεγάσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες τον χειμώνα.
Η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση και παράδοση των νέων χώρων φιλοξενίας αποτέλεσε, εξάλλου, αντικείμενο συναντήσεων του κ. Μουζάλα με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και θεσμικούς φορείς, τις προηγούμενες ημέρες.
Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πραγματοποιεί ταξίδι στην Τουρκία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης