Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.9.16

Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου συναντάται αύριο ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου
συναντάται αύριο ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων



Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:00, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων εκτός Κύπρου, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του τον περασμένο Ιούνιο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του κυπριακού κοινοβουλίου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα. Θα έχει επίσης κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Η επίσκεψη του κ. Συλλούρη στην Αθήνα ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης