Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.11.16

Τις δυνατότητες ανάπτυξης κοινών δράσεων στον τομέα του αθλητισμού

Τις δυνατότητες ανάπτυξης κοινών δράσεων στον τομέα του αθλητισμού
συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός με αντιπροσωπεία του Αραβικού – Ορθόδοξου αθλητικού και πολιτιστικού Συλλόγου της παλαιστινιακής πόλης Μπέιτ Σαχούρ, (Arab Orthodox Cultural ClubBeit Sahour) με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Τζαλάλ Μπαρχάου.
Ο κ. Μπαρχάου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι αθλητές τόσο στην ίδια τους τη χώρα, όσο και για να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις στο εξωτερικό, σημειώνοντας ωστόσο τη σημασία της ενίσχυσης των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για τη ζωή των νέων της χώρας, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουν.
Ο κ. Συναδινός από την πλευρά του πρότεινε και συμφωνήθηκε η προώθηση κοινών αθλητικών δράσεων και υποστήριξη των παλαιστινιακών συλλόγων από την Ελλάδα, όπου αυτό είναι δυνατόν.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης   εκ μέρους του Παλαιστινιακού Συλλόγου ο Αντιπρόεδρος Ραέντ Μπαρχάου, τα μέλη του ΔΣ Τζαμεέλ Μπανούρα, Κχαντέρ Κόκαλυ, Γιακούμπ Αλκσίς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Ελλάδος, Οσάμα Αλραμάχι και ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Αθήνας, Εζάντ Αλκάσις. 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης