Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.11.16

Ελληνική «πρωτιά» σε παγκόσμιο σχολικό διαγωνισμό τεχνολογίας στις ΗΠΑ

Ελληνική «πρωτιά» σε παγκόσμιο σχολικό διαγωνισμό τεχνολογίας στις ΗΠΑ



Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν πέντε Έλληνες μαθητές λυκείου από τη Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο σχολικό διαγωνισμό τεχνολογίας Stem «F1 In School» που πραγματοποιήθηκε στο Όστιν του Τέξας.
Την πενταμελή νικήτρια ομάδα που κατάφερε να κυριαρχήσει ανάμεσα σε 39 ομάδες χώρες από 24 χώρες από κάθε άκρη του πλανήτη, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι. Ο Χάρης Κάλφας, ο Κυριάκος Θεοφανίδης, ο Στέλιος Μαυρομάτης, η Αγγελική Σαμαρά κι η Βασιλεία Νιαβή είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη που σχεδίασαν, κατασκεύασαν αλλά και ανέλαβαν την προώθηση της δικής τους  Formula 1.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης