Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.11.16

Στ. Κοντονής: Ψευδείς και ανακριβείς, οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο




Στ. Κοντονής: Ψευδείς και ανακριβείς, οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο



Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου στα οποία φέρεται να συμμετέχει σε «λαϊκό δικαστήριο» που δίκασε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, το 1999 στο Σύνταγμα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, χαρακτηρίζει τις εν λόγω αναρτήσεις ψευδείς και ανακριβείς, καθώς η σχετική φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από συνέντευξη Τύπου στο Δήμο Πύργου.
Αναλυτικότερα, ο κ. Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε "δικαστήριο", το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999. Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης