Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.5.17

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κροατίας

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κροατίας


Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κροατίας και υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νταβόρ Ίβο Στίερ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε τον Κροάτη αξιωματούχο στις 10:30 το πρωί. Ο Νταβόρ Ίβο Στίερ αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου περίπου δέκα λεπτά μετά τις 11, καθώς ακολουθεί η συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Μεταφορές, υποδομές και ενέργεια, στην ατζέντα των συνομιλιών του πρωθυπουργού με τον Κροάτη αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ
Οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κροατίας, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα των μεταφορών, των υποδομών και της ενέργειας, απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, τηn συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κροατίας και υπουργό Εξωτερικών Νταβόρ Ίβο Στιρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού.
Επίσης, η ατζέντα των συνομιλιών περιελάμβανε και τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς και την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της περιοχής.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, διήρκησε περίπου 45 λεπτά, ενώ ακολούθως ο Νταβόρ Ίβο Στίρ επισκέφτηκε το υπουργείο Εξωτερικών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης