Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.6.17

Ν. Τόσκας: Εκ του πονηρού η απόφαση της ΠΟΑΣΥ για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Ν. Τόσκας: Εκ του πονηρού η απόφαση της ΠΟΑΣΥ για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Εκ του πονηρού και επιπόλαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας την απόφαση της ΠΟΑΣΥ να πραγματοποιήσει εκδήλωση στα Εξάρχεια. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι η εκδήλωση των αστυνομικών "χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής". Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πολιτική υποκίνηση λέγοντας πως "έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη". Η αστυνομία όπως και ο στρατός είναι "εργαλεία του κράτους, νόμιμης βίας" και έτσι πρέπει να λειτουργούν, είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι στα Εξάρχεια θα πρέπει να μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.
Υπογράμμισε πως, τα δύο "άβατα" της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων πρέπει να σπάσουν ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο. "Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήλθε στο προσκήνιο λόγω του παιδιού" είπε χαρακτηριστικά. "Η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας" , ανέφερε.
Το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό στο Μενίδι και απαιτούνται και άλλου είδους παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης