Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.6.17

Γ. Βασιλειάδης για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Είναι ένα παιχνίδι, να το απολαύσουμε

Γ. Βασιλειάδης για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Είναι ένα παιχνίδι, να το απολαύσουμε

Ο τέταρτος τελικός της Α1 Ανδρών μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να προσπαθούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στο Αθηναϊκό ? Πρακτορείο Ειδήσεων για το μεγάλο παιχνίδι. Στο περιθώριο της 1ης γιορτής του αθλητισμού, όπου διεξάγεται στο ΣΕΦ, όπου περισσότερα από 9.000 παιδιά βρέθηκαν και γνώρισαν νέα αθλήματα, ο κ. Βασιλειάδης είδε από κοντά  τους μικρούς μαθητές και μοιράστηκε τη χαρά τους. Αλλωστε ο μαζικός αθλητισμός είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μίλησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ ευχήθηκε να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Τέλος ζήτησε όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι, μέσα σ? αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος.
«Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία, ψυχραιμία και να απολαύσουμε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που παίζουν στο ελληνικό μπάσκετ. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους», τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «Με την εκκίνηση της νέας χρονιάς θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτό. Ελπίζω να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι μέσα σ? αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος και να πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι. Να δούμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Να αναλογιστούνε όλοι τις ευθύνες τους. Ο λογαριασμός θα έρθει. Σε λίγες μέρες, αλλά θα έρθει. Γι αυτό να αναλογ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης