Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.17

Γ. Τσιρώνης: Σημαντική η συμβολή των ορεινών Δήμων και μικρών νησιών στην ανασυγκρότηση της χώρας

Γ. Τσιρώνης: Σημαντική η συμβολή των ορεινών Δήμων και μικρών νησιών στην ανασυγκρότηση της χώρας


Στην σημαντική συμβολή για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, των ορεινών Δήμων και των μικρών νησιών, που βίωσαν την εγκατάλειψη, αλλά και στις ενέργειες της κυβέρνησης προς σ΄ αυτήν την κατεύθυνση, επικέντρωσε την ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, στο θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιείται στην Κόνιτσα.
Ο κ. Τσιρώνης υπογράμμισε, πως η επίλυση των ζητημάτων, προϋποθέτει την αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην σημερινή πραγματικότητα της εγκατάλειψης και της ερήμωσης στην ελληνική περιφέρεια και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, για να «σπάσει ο φαύλος κύκλος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Τεραστία τομή, που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, είναι τα διαχειριστικά σχέδια των βοσκήσιμων γαιών» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός και πρόσθεσε πως με την υλοποίηση του έργου από τις Περιφέρειες, θα τελειώσει η «πράσινη ερήμωση» και θα έχουμε ως χώρα, επιπλέον 8 εκατ. στρέμματα βοσκήσιμης γης, προς όφελος των κτηνοτρόφων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης