Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.10.17

Σκληρή επίθεση της κυβέρνησης σε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Αναστασιάδη

Σκληρή επίθεση της κυβέρνησης σε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Αναστασιάδη


Σκληρή επίθεση εξαπολύει η κυβέρνηση στους εκδότες κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο και Αναστασιάδη, με αφορμή το ζήτημα της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ. Ένα από τα ζητήματα που, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβέρνηση πέτυχε να κλείσει με θετικό τρόπο στην πρώτη φάση των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών στο πλαίσιο της γ' αξιολόγησης.
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η κυβέρνηση αφουγκραζόμενη την αγωνία των δημοσιογράφων καταφέρνει να επιλύσει το πρόβλημα με τον ΕΔΟΕΑΠ και πως «το δυστύχημα είναι ότι και σε αυτό το πεδίο οι κατ' εξακολούθηση οργανωτές της απεργοσπασίας που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων βρίσκονται για άλλη μια φορά απέναντι". Καταλόγισε στους δημοσιογραφικούς ομίλους των κυρίων Μαρινάκη, Αλαφούζου, Αναστασιάδη και Κουρτάκη ότι πρωταγωνιστούν στην επιχείρηση ναρκοθέτησης της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ «αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τόσο τις πολιτικές τους σκοπιμότητες όσο και την πλήρη αδιαφορία τους για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του δημοσιογραφικού κόσμου και όλων των εργαζόμενων στον Τύπο».
Σαφής η κοινή βούληση όλων των πλευρών να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία της τρίτης αξιολόγησης
Από την ολοκλήρωση της πρώτη φάσης των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, πλέον, καθίσταται σαφής η κοινή βούληση όλων των πλευρών να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία της τρίτης αξιολόγησης, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης