Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.10.17

Κατάσχεση αλιευμάτων στη Νέα Μηχανιώνα - Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Κατάσχεση αλιευμάτων στη Νέα Μηχανιώνα - Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα


Εκατόν ενενήντα οκτώ κιλά (198kg) αλιεύματα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διενέργεια ελέγχων στην ιχθυόσκαλα Ν.Μηχανιώνας και ειδικότερα εντός ψυκτικού θαλάμου αίθουσας δημοπράτησης , πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Ν.Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν ενενήντα οκτώ κιλά (198kg) ιχθύες του είδους “SCOMBER SCOMBRUS” (σκουμπρί), μικρού μεγέθους, διαστάσεων 14-15 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 18 εκατοστών .
Από την οικεία Λιμενική Αρχή τα κατασχεθέντα αλιεύματα φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικά στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

*****

Στη σύλληψη ενός 52χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 63χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο), το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από σάκους με ρούχα, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

*****

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης