Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.12.17

Η δήλωση «πόθεν έσχες»του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η δήλωση «πόθεν έσχες»του Προέδρου της Δημοκρατίας


Σύμφωνα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για το 2015, δήλωσε συνολικά εισοδήματα 104.298 ευρώ και η σύζυγός του Βλασία Πελτσέμη-Παυλοπούλου, 3.000 ευρώ.
Επίησς, δήλωσε καταθετικούς λογαριασμούς 6.010 ευρώ, ένας εκ των οποίων κοινός με τη σύζυγό του στην BNP PARIBAS (2.328 ευρώ). Η κ. Πελτσέμη δήλωσε καταθέσεις 3.020 ευρώ, από τα οποία το ποσό των 1.527 ευρώ είναι σε λογαριασμό με τρίτους.
Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε, από κοινού με την σύζυγό του, την επικαρπία μονοκατοικίας στη Μύκονο και ένα βοσκοτόπι στην Μεσσηνία. Η κ. Πελτσέμη δήλωσε ένα διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό από γονική παροχή. Ο κ. Παυλόπουλος έχει στην κατοχή του ένα ΙΧ 1.582 κ.ε. και δήλωσε ότι μεταβίβασε ένα ΙΧ 3.497 κ.ε. για 500 ευρώ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι το 2015 είχε συνολικές δανειακές υποχρεώσεις 154.666 ευρώ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης