Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.1.18

Π. Καμμένος: "Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια η κάλυψη των αναγκών του Κρατικού Εργοστασίου Αεροπλάνων

Π. Καμμένος: "Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια η κάλυψη των αναγκών του Κρατικού Εργοστασίου Αεροπλάνων


Την κάλυψη στο 100%, των αναγκών και της στελέχωσης σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, του Κρατικού Εργοστασίου Αεροπλάνων "μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αρχής γενομένης από σήμερα", εξήγγειλε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, ώστε το εργοστάσιο "να κάνει μια καινούργια αρχή", αναλαμβάνοντας την πλειοψηφία των εργασιών της Πολεμικής Αεροπορίας και των μέσων των ενόπλων δυνάμεων
Ειδικώτερα κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, όπως είπε ο κ. Καμμένος, οι διαδικασίες θα έχουν ως εξής:
"Πρώτον, όσον αφορά το στρατιωτικό προσωπικό, θα φροντίσουμε να γίνουν άμεσα έκτακτες μεταθέσεις για να μετακινηθούν στο εργοστάσιο ειδικότητες που απαιτούνται. Θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις πολιτικού προσωπικού και μάλιστα - για να είμαι ξεκάθαρος - δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε προσλήψεις για να ικανοποιήσουμε ρουσφέτια. Εδώ θα μπουν όσοι έρχονται για να δουλέψουν.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης