Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.1.18

Τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της Δυτ. και Ανατ. Αττικής επισκέφτηκε ο υπουργός Οικονομίας

Τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της Δυτ. και Ανατ. Αττικής επισκέφτηκε ο υπουργός Οικονομίας


Τη βιομηχανία Ρητινών Μεγάρων (Megara Resins), μία μικρή μονάδα μυδοκαλλιέργειας, τις εγκαταστάσεις της Media Strom και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας καλλυντικών APIVITA επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και συνομίλησε με τους υπευθύνους, για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ως προς την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και για τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων.
Ξεκινώντας από τα Μέγαρα ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφθηκε τη Βιομηχανία Ρητινών Μεγάρων (Megara Resins).
Οι ιδιοκτήτες Κώστας και Χρήστος Φάνης και στελέχη της εταιρείας, ενημέρωσαν τον υπουργό για την πορεία και τους στόχους της εταιρείας, τόσο σε ερευνητικό, όσο και σε επενδυτικό επίπεδο, ενώ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την γραφειοκρατία και τη χρηματοδότηση.
Ο κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ως προς την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και για τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων του υπουργείου, όπως το «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης