Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.1.18

Στην Κάλυμνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια

Στην Κάλυμνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια


Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια και τον αγιασμό των υδάτων.
Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε στην Ακολουθία του «Μεγάλου Αγιασμού», στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού και στη συνέχεια μετέβη στο χώρο ρίψεως του Τιμίου Σταυρού για τον «Καθαγιασμό των Υδάτων».
Μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων και της Ακολουθίας, ο κ. Τσίπρας, που συνοδεύεται στην επίσκεψή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, θα έχει συνάντηση με τις τοπικές αρχές στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού και εν συνεχεία θα αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης