Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.1.18

Κοπή της βασιλόπιτας μετά το υπουργικό συμβούλιο

Κοπή της βασιλόπιτας μετά το υπουργικό συμβούλιο


Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου για το 2018. Τη βασιλόπιτα έφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν και ο τυχερός, καθώς του έπεσε το «φλουρί».
Μάλιστα, όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ψηφιοποιηθεί κατά προτεραιότητα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παππά:
«Μετά το Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός έκοψε την βασιλόπιτα. Ο Υπουργός που θα έβρισκε το φλουρί θα κέρδιζε την ψηφιοποίηση του υπουργείου του από το @MinDigitalGr & την @olgagerovasili Τυχερός ο @PanosKammenos , το ΥΠΕΘΑ θα ψηφιοποιηθεί πρώτο!».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης