Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.1.18

Β. Αποστόλου: Ο αγροτικός κόσμος έχει βγει κερδισμένος από την πολιτική μας

Β. Αποστόλου: Ο αγροτικός κόσμος έχει βγει κερδισμένος από την πολιτική μας


Κατηγορηματικός ότι ο αγροτικός κόσμος βγήκε κερδισμένος από τον συνδυασμό των φορολογικών ελαφρύνσεων με την ασφαλιστική επιβάρυνση, εμφανίστηκε σήμερα στη συζήτηση της κοινής επερώτησης ΔΗΣΥ και Ποταμιού για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου. Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, και στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, και στις ζυμώσεις για την ΚΑΠ.
«Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μείγμα ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών που διαπραγματευτήκαμε με τους θεσμούς ήταν στη σωστή κατεύθυνση» σημείωσε ο κ. Αποστόλου και επέμεινε «ότι η σύνδεση της φορολογικής ελάφρυνσης με την ασφαλιστική επιβάρυνση έβγαλε κερδισμένους τους αγρότες». Όπως είπε, αυτό το μείγμα διασφάλισε το ατομικό αφορολόγητο και την εθνική σύνταξη, που ήταν μεγάλα ζητούμενα του αγροτικού κόσμου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης