Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.3.18

Συνάντηση της Ε. Αχτσιόγλου με δικηγόρους

Συνάντηση της Ε. Αχτσιόγλου με δικηγόρους


Ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου με αντιπροσωπία της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Ειδικότερα συζητήθηκαν η εξεύρεση κοινοτικών κονδυλίων για την επιδότηση της εργασίας των ασκούμενων δικηγόρων,τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας και υποαπασχόλησης(120 ευρώ) από το σχετικό λογαριασμό του ν.3896/11 στους ανέργους του κλάδου ενώ συζητήθηκε και το αίτημα του δικηγορικού κλάδου σχετικά με τις εισφορές επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας και τη δημιουργία ΤΕΑ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης