Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.3.18

Με το προεδρείο της ΟΚΕ συναντήθηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου

Με το προεδρείο της ΟΚΕ συναντήθηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου


Με το προεδρείο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) συναντήθηκε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο του κύκλου κοινωνικού διαλόγου που πραγματοποιείται, προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν η επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα ισχύσει από τον Αύγουστο του 2018, η λειτουργία του θεσμού της Διαιτησίας και η αλλαγή της αρχιτεκτονικής του προστίμου για την αδήλωτη εργασία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσει η τελευταία κοινή συνάντηση της υπουργού Εργασίας με τα προεδρεία των εθνικών κοινωνικών εταίρων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης