Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.3.18

Ν. Παππάς: Οι ύβρεις δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τους εργαζόμενους

Ν. Παππάς: Οι ύβρεις δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τους εργαζόμενους


«Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί.
Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ» απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στην βουλευτή και τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης 'Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, σε δήλωσή της χαρακτηρίζει τον υπουργό ΨΗΠΤΕ «αποτυχημένο υπουργό - καναλάρχη, ο οποίος ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων. Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους, ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται ότι έχουν μείνει στην "απ' έξω"» καταλήγει η δήλωση της κας Ασημακοπούλου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης