Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.5.18

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓΕΕ, Λ. ΚΡΕΤΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓΕΕ, Λ. ΚΡΕΤΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με τους πρέσβεις Γαλλίας, Μολδαβίας και Ινδίας, καθώς και εκπροσώπους Οργανισμών των συγκεκριμένων χωρών, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.
Οι επαφές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ενημέρωσης ξένων αντιπροσωπειών για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το νέο νόμο για την ενίσχυση οπτικοακουστικών έργων, τα οποία παράγονται στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκε, επίσης, η νέα ευρωπαϊκή οδηγία για τα οπτικοακουστικά Μέσα.
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γάλλο Πρέσβη, Christophe Chantepy, ο οποίος συνοδευόταν από το Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου, Mickaël Hautchamp, το Σύμβουλο Πρεσβείας Β’, Tristan Dufes και την επικεφαλής του τμήματος Τύπου της Πρεσβείας, Ρένα Γιωτέλη.
Οι επαφές του Λευτέρη Κρέτσου συνεχίστηκαν με τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Ελλάδα, Anatolie Vangheli, το Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Κινηματογράφου Μολδαβίας, Valeriu Jereghi, το Διευθυντή του Moldova Film Studio, Vasile Graur, τη Γραμματέα Β’ της Πρεσβείας, Cristina Ceban και την Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνο-Μολδαβικής φιλίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης», Svetlana Lisagor Vergis.
Στο πλαίσιο των ενημερώσεων, ο Γενικός Γραμματέας είχε, τέλος, συνάντηση εργασίας με την Πρέσβη της Ινδίας στη χώρα μας, Shamma Jain.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον των ξένων αντιπροσωπειών για τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ενώ εξετάστηκαν προοπτικές συνεργασίας στο χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των video games.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης