Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.6.18

Ν. Ξυδάκης: Δεν υπάρχουν μόνο αποστάτες. Υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν αποστάσεις από το ιστορικό καθήκον

Ν. Ξυδάκης: Δεν υπάρχουν μόνο αποστάτες. Υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν αποστάσεις από το ιστορικό καθήκον


«Δεν υπάρχουν μόνο αποστάτες. Υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν αποστάσεις από το ιστορικό καθήκον. Και το ιστορικό καθήκον στη μεταμνημονιακή Ελλάδα, είναι παραγωγική ανοικοδόμηση, κοινωνική ανασυγκρότηση, να δώσουμε σχέδιο και ελπίδες στις νεότερες γενιές» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια.
Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση η εκτίμηση κυβερνητικών στελεχών για σχέδια αποστασίας και αποσταθεροποίησης, ο κ. Ξυδάκης ανέφερε: «Συνωμοσίες και επιχειρηματικά συμφέροντα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Ναι υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν θέλουν μια Ελλάδα της διαφάνειας, της ισονομίας και της προκοπής. Θέλουν μια Ελλάδα, χώρο όπου θα ανθεί η διαπλοκή, το συμφέρον και οι μέθοδοι της μαφίας. Αυτοί οι επιχειρηματίες δεν θέλουν προφανώς μια κυβέρνηση που βάζει άλλους κανόνες και προσπαθεί να πολιτευθεί με άλλους τρόπους σε μια ιστορική περίοδο που επιβάλλεται να φύγουμε από τα όποια παλιά».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης