Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.9.18

Πρ. Παυλόπουλος: Το προσφυγικό «υπαρξιακό ζήτημα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πρ. Παυλόπουλος: Το προσφυγικό «υπαρξιακό ζήτημα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Tην φράση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ότι «χρειαζόμαστε περισσότερη αλληλεγγύη στην Ευρώπη» επικαλέστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Χάικο Μάας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε το προσφυγικό «υπαρξιακό ζήτημα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπογράμμισε την ανάγκη για ενίσχυση του πυλώνα της Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Οφείλουμε, όλοι να αγωνισθούμε τουλάχιστον για μια στοιχειώδη Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, γιατί αυτό είναι απαραίτητο για την ίδια την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την τελική ενοποίηση» σημείωσε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης