Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.10.18

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης να εξηγήσει τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης να εξηγήσει τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών


«Θα περίμενε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη, αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της ΕΕ, να τους εξηγήσει, γιατί στο εσωτερικό διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών και στο εξωτερικό στέλνει την κα Σπυράκη σε μυστικές αποστολές να λέει τα αντίθετα». Αυτό είναι το σχόλιο κυβερνητικών πηγών, με αφορμή τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ στο πρόγευμα που είχε με τους πρέσβεις των κρατών - μελών της Ε.Ε..
Οι ίδιες πηγές μάλιστα, καλούν τον κ. Μητσοτάκη «να παραδεχθεί με λίγα λόγια πως διαφωνεί, όχι με κριτήριο το εθνικό συμφέρον, αλλά για να αποτρέψει τη διάσπαση της ΝΔ».
Αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωναν πως «όσο για τη χιλιοστή προφητεία του για εκλογές μέχρι το Μάιο, έχει ακόμα εκ του Συντάγματος περιθώρια να συνεχίσει να προεξοφλεί κάλπες μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο, οπότε και θα τις χάσει».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης