Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.10.18

Π. Ρήγας: Προτεραιότητες η ορθολογικότερη αξιοποίηση προσωπικού και μέσων και επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων

Π. Ρήγας: Προτεραιότητες η ορθολογικότερη αξιοποίηση προσωπικού και μέσων και επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων

Προωθούμε σημαντικές μεταβολές στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας με σκοπό την ορθολογικότερη οικονομική διαχείριση, την βέλτιστη αξιοποίηση του προσωπικού και των μέσων και την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, στην ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων της Ε΄ ΕΣΣΟ 2018, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη.
Ο κ. Ρήγας κατέστησε σαφές ότι "παρά τις σημαντικές περικοπές στον προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει καμφθεί το ηθικό των στελεχών, ούτε έχει υποβαθμιστεί η μαχητική ισχύς του αμυντικού μας συστήματος".
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας προέτρεψε τους νεοσυλλέκτους "να εκμεταλλευτούν ό,τι τους προσφέρεται, ώστε να αποκτήσουν δεξιότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν όχι μόνο κατά την διάρκεια της στρατιωτικής τους θητεία αλλά και μετέπειτα στην κοινωνική τους ζωή" ενώ διαβεβαίωσε τους γονείς τους ότι "θα φροντίσουμε στη διάρκεια της θητείας τους να είναι απόλυτα ασφαλείς".
Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και στην τελετή παραβρέθηκαν ο διοικητής της ΔΑΕ υποπτέραρχος Λαμπράκης Δημητρίου, οι τοπικές πολιτικές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης