Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.11.18

Π. Καμμένος: Με αποφασιστικότητα, τόλμη και ψυχραιμία υπερασπιζόμαστε τα όσια και ιερά της πατρίδας

Π. Καμμένος: Με αποφασιστικότητα, τόλμη και ψυχραιμία υπερασπιζόμαστε τα όσια και ιερά της πατρίδας


«Οι ναύτες μας, μαζί με τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, περνούν καθημερινά το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι με αποφασιστικότητα, τόλμη και ψυχραιμία υπερασπιζόμαστε, τα όσια και τα ιερά της πατρίδας» διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του στη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Δ' ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στη ναυτική βάση «Κανελλόπουλος» στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.
«Ζούμε σε μια εποχή νέων, μεγάλων καθημερινών προκλήσεων. Όμως παραμένουμε βαθιά προσηλωμένοι στις μεγάλες αξίες του έθνους μας, στην αξία της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της εθνικής κυριαρχίας και αυτές θα συνεχίσουμε με πάθος να υπηρετούμε.
Αυτήν την αποφασιστικότητα τη διαπιστώνουμε σε κάθε άσκηση που διεξάγεται, αλλά και σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού. Γι' αυτό το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατευμένων νέων μας είμαστε όλοι υπερήφανοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης