Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.12.18

Να αντιληφθούμε ότι η πατρίδα χρειάζεται εθνική ομοψυχία

Να αντιληφθούμε ότι η πατρίδα χρειάζεται εθνική ομοψυχία


Την προστάτιδα του Αγία Βαρβάρα τίμησε το Πυροβολικό κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξασφαλίζουν «τη δυνατότητα να μπορεί ο ελληνικός λαός απερίσπαστα να προοδεύει και να πορεύεται στο μέλλον με ασφάλεια και αισιοδοξία και, βεβαίως, και ο Ελληνισμός της Κύπρου είναι από την προστασία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων», επισήμανε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
«Η πατρίδα μας έχει τη δυνατότητα αλλά και το σθένος να προασπίσει τα εθνικά δίκαια και να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την ειρήνη", πρόσθεσε ο κ. Καμμένος εξαίροντας την προσφορά του Πυροβολικού στην «υπεράσπιση των όσιων και των ιερών του Έθνους».
«Το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ανεξαρτήτως βαθμού, σε κάθε εσχατιά της ελληνικής γης, δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την πατρίδα, μια προσφορά που σέβεται και αναγνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός», τόνισε και απευθυνόμενος προς τα στελέχη αναφέρθηκε στις δράσεις του υπουργείου «για την υποστήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας, τόσο της δικής σας όσο και των οικογενειών σας, αλλά και την αποκατάσταση αδικιών του παρελθόντος προκειμένου απερίσπαστοι να εκτελείτε την αποστολή σας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης