Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.2.19

Ε. Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν έκανε παροχολογίες

Ε. Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν έκανε παροχολογίες

Tην ανάγκη οι πολίτες να ενημερωθούν σωστά για την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μέσα από επιχειρήματα και όχι ψευδείς ειδήσεις, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη διάρκεια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στη Δράμα, δεύτερο σταθμό της επίσκεψής του στην ανατολική Μακεδονία. "Ο ορθός λόγος", υπογράμμισε με έμφαση, "δεν πρέπει να περιθωριοποιηθεί αλλά αντιθέτως πρέπει να αυξηθεί η δυνατότητα της κοινωνίας να ενημερωθεί σωστά, να μιλάμε ανοιχτά και να λαμβάνουμε αποφάσεις".
Αναφερόμενος στις δεσμεύσεις του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα έγιναν μέχρι σήμερα επισήμανε ότι "... εκλογές έγιναν το Γενάρη του 2015 και το Σεπτέμβριο του 2015, εμείς δεν έχουμε κρύψει ποτέ ότι το καλοκαίρι του 2015 έγινε ένας συμβιβασμός όπου σε ένα συμβιβασμό κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Αν ήταν εντελώς ίδιο το πρόγραμμα με το 2014 δε θα γινόταν συμβιβασμός. Θεωρώ πάντως ότι είμασταν έντιμοι. Κάναμε αυτόν των συμβιβασμό και αντιθέτως με το τι έγινε το 2012, εμείς πήγαμε απευθείας σε εκλογές το Σεπτέμβριο, άρα το πρόγραμμά μας με όσα κάναμε συμβιβασμό, με όσα θέλαμε να προωθήσουμε το γνώριζε ο ελληνικός λαός".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης