Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.9.19

Το ΟΑΚΑ οικοδεσπότης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 του League of Legends


Το ΟΑΚΑ οικοδεσπότης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 του League of Legends



Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα φιλοξένησε τον τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του LEC (League of Legends) που διοργανώνει η εταιρία Riot Games, με την εταιρεία παραγωγής να επιλέγει to OAKA και το μοναδικό Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών «Νίκος Γκάλης» για την όλη διοργάνωση.
Έτσι, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες και θεατές επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν από κοινού με τους εκατομμύρια online θεατές το θεαματικό σκηνικό και τις τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως προέκυψαν από αγώνες κατά τη διάρκεια του έτους.
Για τον τελικό χρησιμοποιήθηκε η Κεντρική Αρένα, τα τέσσερα βοηθητικά προπονητήρια, αποδυτήρια, η αίθουσα τύπου, χώροι VIPs, χώροι στάθμευσης, αποθηκευτικοί χώροι, καθώς και το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάστασης.
Το ΟΑΚΑ διέθεσε σημαντικούς ανθρώπινους πόρους με τεχνογνωσία και κατάρτιση, οι οποίοι περιέλαβαν διοικητικούς υπαλλήλους, μηχανικούς, τεχνικούς ηλεκτροδότησης και κλιματισμού, νοσηλευτικό προσωπικό, προσωπικό ασφαλείας, κ.ά., συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχή διεξαγωγή.
«Το ΟΑΚΑ αποδεικνύει κάθε μέρα ότι αποτελεί την πλέον άρτια και ολοκληρωμένη εγκατάσταση για τη διενέργεια εκδηλώσεων υψηλού κύρους και μεγάλων απαιτήσεων. Φιλοδοξεί δε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των εταιριών παραγωγής για τη διενέργεια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων θέτοντας στη διάθεσή τους την υλικοτεχνική υποδομή και την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού του. Η επιτυχής διοργάνωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος ήδη εξασφάλισε για το ΟΑΚΑ τη διενέργεια της συναυλίας της Lara Fabian από την ίδια εταιρία παραγωγής τον ερχόμενο Δεκέμβριο», δήλωσε η Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια του ΟΑΚΑ, κ. Εριφύλη Γαλλή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης