Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.9.19

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη (Αθήνα, 03.09.2019)



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Υπουργό Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη λήψη μέτρων που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη κίνηση Βρετανών τουριστών προς την Ελλάδα, για την περίοδο μετά το Brexit.

Σε αυτό το πλαίσιο, συζητήθηκαν τρόποι διευκόλυνσης των μετακινήσεων των Βρετανών τουριστών στις πύλες εισόδου της χώρας με σκοπό την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού και ταλαιπωρίας των τουριστών.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία και ειδικότερα η διευκόλυνση των Ρώσων τουριστών με μέτρα, όπως η ταχύτερη έκδοση θεωρήσεων εισόδου (visas) με έμφαση στην αύξηση διάρκειας ισχύος και στην απλούστευση των διαδικασιών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης