Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.12.19

Συνάντηση Ν. Δένδια με ΥΠΕΞ Νορβηγίας

Συνάντηση Ν. Δένδια με ΥΠΕΞ Νορβηγίας


Με την υπουργό Εξωτερικών της Νορβηγίας, I.M. Eriksen Soreide, συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της 26ης υπουργικής συνόδου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που πραγματοποιείται στη Μπρατισλάβα.
Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν περιφερειακά ζητήματα, αλλά και πιθανές επενδύσεις, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στην επίσημη σελίδα στο twitter.
Ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί ακόμη με τους ομολόγους του από την Ουκρανία, τη Σλοβακία και την Κιργιζία, καθώς και με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΑΣΕ για τις Εθνικές Μειονότητες, Lamberto Zannier.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης