Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.1.20

Κ.Χατζηδάκης: Η Eco–Fest δείχνει αυτό που ονειρευόμαστε για το αύριο




Κ.Χατζηδάκης: Η Eco–Fest δείχνει αυτό που ονειρευόμαστε για το αύριο


«Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη να βελτιώνουμε με συγκεκριμένες πολιτικές την ποιότητα της ζωής μας», επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης κατά την παρουσία του σήμερα στην έναρξη της διοργάνωσης του 3ημερου «Eco -Fest 2020», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο υπουργός χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως γιορτή για την οικολογία και το περιβάλλον και τόνισε:
   «Αυτή η γιορτή έρχεται να δείξει ακριβώς αυτό που ονειρευόμαστε για το αύριο. Ιδιαίτερα μέσα στις πόλεις μας. Πιο φιλικές μετακινήσεις, έναν άλλο, καλύτερο, πιο πράσινο τρόπο ζωής. Γι' αυτό είμαστε εδώ με τον δήμαρχο Αθηναίων, τον Κώστα Μπακογιάννη. Και χαιρόμαστε που βλέπουμε και πολλούς νέους ανθρώπους, γιατί η πολιτική για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, για μια πράσινη ανάπτυξη αφορά πρώτα απ' όλα τη νέα γενιά. Μπράβο στους διοργανωτές και να ξέρετε πως σε τέτοιες πρωτοβουλίες θα είμαστε όλοι πάντα δίπλα».
   Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης τόνισε από την πλευρά του:
   «Σήμερα είναι μία πραγματική γιορτή στην καρδιά της Αθήνας στην Τεχνόπολη. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και την ευγνωμοσύνη μας στους διοργανωτές της Eco -Fest γιατί σήμερα αποδεικνύουν έμπρακτα πως μια άλλη πόλη είναι εφικτή. Μία πόλη η οποία σέβεται τον κάτοικο, τον επισκέπτη, μία πόλη η οποία αναβαθμίζει τον πολιτισμό της καθημερινότητάς μας. Αυτό είναι το μέλλον που έρχεται με ορμή και η Αθήνα οφείλει να πρωταγωνιστήσει. Η σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα είναι κλειδί. Ό,τι είναι δημόσιο δεν είναι μόνο δημοτικό. Η Αθήνα ανήκει σε όλους μας, σε όλους όσοι την αγαπάνε. Είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τώρα από τη θεωρία, μαζί με τον κύριο υπουργό, στην πράξη».
   Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Μπακογιάννης εγκαινίασαν το περίπτερο της «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» στο Eco -Fest.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης