Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.2.20

Στ. Πέτσας: η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

Στ. Πέτσας: η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

«Η "πολιτική του μαγκαλιού", δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας προσθέτοντας ότι στο ψέμα και στη χυδαιότητα, απαντά η πραγματικότητα.
«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που "χρησιμοποίησε" ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.
2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.
3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια.
Η "στροφή στη σοσιαλδημοκρατία" σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα "συντροφικά μαχαιρώματα"»», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Επίσης σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες) και το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης