Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.12.21

Τ. Θεοδωρικάκος: Η ασφάλεια των πολιτών και η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών κρατών προϋποθέτουν την πρόληψη και αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών

 Τ. Θεοδωρικάκος: Η ασφάλεια των πολιτών και η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών κρατών προϋποθέτουν την πρόληψη και αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών

Η ασφάλεια των πολιτών και η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών κρατών προϋποθέτουν, ως κοινό στόχο, την πρόληψη και αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών, ιδίως όταν εκδηλώνονται ως υβριδική απειλή» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Γι' αυτό τον λόγο, υποστηρίζουμε σταθερά τη δυνατότητα ευρωπαϊκής χρηματοδότησης κάθε νόμιμου μέσου αποτροπής, όπως είναι και οι τεχνητοί φράχτες, καθώς και την πρόβλεψη επιβολής οριζόντιων κυρώσεων σε περιπτώσεις εργαλειοποίησης των μεταναστών» προσέθεσε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης