Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.1.22

Συνάντηση του Ν. Δένδια με τον νέο Κύπριο ΥΠΕΞ, Ιω. Κασουλίδη

 


Συνάντηση του Ν. Δένδια με τον νέο Κύπριο ΥΠΕΞ, Ιω. Κασουλίδη

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννη Κασουλίδη, πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο υπουργείο Εξωτερικών ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

«Ελλάδα και Κύπρος επαναβεβαιώνουν την κοινή βούληση και ετοιμότητα να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τους, συντονίζοντας διαρκώς τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του στο twitter.

«Μαζί με τον ομόλογό μου της Κύπρου Ι. Κασουλίδη βλέπουμε από το μπαλκόνι του υπουργείου Εξωτερικών τα Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας, συνοδευόμενα από Mirage 2000-5, να διασχίζουν τον αττικό ουρανό», αναφέρει ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης