Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.11.09

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ STJEPAN MESIĆ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΟΥ STJEPAN MESIĆ

3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009



Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

10:45 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić και της επίσημης αντιπροσωπείας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
10:45 – 10:55 Ανεπίσημη τελετή υποδοχής. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κύριος Σταύρος Αρναουτάκης.
10:55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Προεδρικό Μέγαρο.
11:30 Άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο.
11:30 – 11:40 Τελετή υποδοχής. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κύριος Δημήτριος Π. Δρούτσας.
11:40 – 12:30 Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια.
12:30 – 12:45 Δηλώσεις στον Τύπο.
12:45 – 14:25 Γεύμα παρατιθέμενο από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić.
14:25 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Προεδρικό Μέγαρο για το Μέγαρο Μαξίμου.
14:30 Άφιξη στο Μέγαρο Μαξίμου.
14:30 – 15:15 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
15:15 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Μέγαρο Μαξίμου για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
15:20 Άφιξη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
15:20 – 15:27 Κατάθεση στεφάνου. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κύριος Απόστολος Κατσιφάρας.
15:27 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου για τη Βουλή των Ελλήνων.
15:30 Άφιξη στη Βουλή των Ελλήνων.
15:30 – 15:55 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο.
15:55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από τη Βουλή των Ελλήνων για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
16:00 Άφιξη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
17:30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για το Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
17:40 Άφιξη στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
17:40 – 18:30 Περιήγηση στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
18:30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας και της επίσημης αντιπροσωπείας από το Νέο Μουσείο Ακρόπολης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
18:55 Άφιξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
18:55 – 19:00 Ανεπίσημη τελετή προπομπής. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κυρία Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου.
19:00 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κροατίας κυρίου Stjepan Mesić και της επίσημης αντιπροσωπείας για Ζάγκρεμπ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης