Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.5.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Αθήνα, 31 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ





Τα σημερινά τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν τη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ κατά στολίσκου πλοίων ακτιβιστών με κατεύθυνση τη Γάζα, είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα.

Η βία που ασκήθηκε κατά τη σημερινή επιχείρηση των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων κατά της διεθνούς αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας με προορισμό τη Γάζα, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Είχε τραγικά αποτελέσματα που μας προκαλούν βαθύτατη θλίψη. Στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ευτυχώς, μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες. Αναμένουμε από το Ισραήλ να εξασφαλίσει τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Η ασφάλεια του Ισραήλ και όλης της περιοχής, όπως και η αναζήτηση λύσης στα προβλήματα της περιοχής, εξυπηρετείται μόνο μέσω των διαπραγματεύσεων και της συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης