Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.3.16

Πραγματοποιηθείσα επίσκεψη εργασίας ΥΦΥΠΕΞ Δ. Μάρδα στο Σεράγεβο

Πραγματοποιηθείσα επίσκεψη εργασίας ΥΦΥΠΕΞ
Δ. Μάρδα στο Σεράγεβο (16-17.3.2016)




Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις,  κ. Δ. Μάρδας, ολοκλήρωσε, σήμερα, διήμερη επίσκεψη εργασίας στο Σεράγεβο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση υψηλού επιπέδου των Συμπροέδρων της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής  Ελλάδας και  Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Με την ιδιότητα τους ως Συμπρόεδροι της εν λόγω Διυπουργικής Επιτροπής, ο κ. Μάρδας και ο Υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου και Οικονομικών Σχέσεων της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, κ. Sarovic, επιβεβαίωσαν το άριστο επίπεδο των διμερών πολιτικών σχέσεων, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επίσκεψης, ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου,  τα Προεδρεία της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Λαών, τον Υπουργό Εξωτερικών καθώς και τον Υφυπουργό Μεταφορών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης. Ακόμη, ο κ. ΥΦΥΠΕΞ, απηύθυνε χαιρετισμό σε επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργανώθηκε, χθες, με συμμετοχή επιχειρηματιών των δύο χωρών. Τέλος, στο περιθώριο του επιχειρηματικού Φόρουμ, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Επιμελητηρίου Εξωτερικού Εμπορίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης