Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.10.16

Π. Σκουρλέτης: Είναι καλύτερα ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων

Π. Σκουρλέτης: Είναι καλύτερα ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων

Το συνέδριο κάλυψε τις ανάγκες σχετικά με τον κομματικό οργανισμό, την ανανέωση της ηγεσίας, την ανάγκη για σοβαρή συζήτηση της πρόσφατης εμπειρίας, αλλά και την προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα που έχουμε από δω και μπρος, δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ερωτηθείς για τη δήλωσή του ότι το πρόγραμμα (σε ό,τι αφορά την οικονομία της χώρας) δεν βγαίνει, τόνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι το πρόγραμμα αυτό βγαίνει. Και θεωρώ, πρόσθεσε, ότι «πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιες ψεύτικες βεβαιότητες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, υπάρχουν και πράγματα όμως τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε καταστάσεις άλλες, να μας ξεφύγουν». Συμπλήρωσε πως «δεν μπορείς να δημιουργείς επίπλαστη αισιοδοξία ή να είσαι αφελής. Είναι καλύτερα, ο κόσμος να έχει συνείδηση των κινδύνων των ανοικτών ζητημάτων, παρά να προσπαθείς να του αποκρύψεις αυτά που τίθενται ως μεγάλα ζητήματα και ερωτήματα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης