Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.10.16

Η νομιμότητα θα επικρατήσει σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής

Δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου

Οι αναφορές της Νέας Δημοκρατίας σε απομόνωση από τους πολίτες, συνεπακόλουθη υιοθέτηση ακραίων μεθόδων και επιβολή «μαύρου» στην ενημέρωση εμπνέονται από τις πρόσφατες και πλέον σκοτεινές εποχές της ίδιας της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά.
Με αποφασιστικότητα και σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, η Κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση της λαϊκής εντολής για επιβολή της νομιμότητας και ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. Ό,τι ακριβώς αρνήθηκαν να κάνουν, δηλαδή, τα κόμματα της διαπλοκής επί 27 έτη.
Η νομιμότητα θα επικρατήσει σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής.
Αθήνα, 18/10/2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης