Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.2.17

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου on camera

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου on camera


Η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης, προκειμένου να μην απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη για αγορά ακινήτου εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι, προσπάθησαν δια του κυρίου Γεωργιάδη να στήσουν έναν έωλο αντιπερισπασμό.
Ο αντιπερισπασμός τους, όμως, αποδείχτηκε στην πραγματικότητα πολύ φτωχός. Μετά και την επιβεβαίωση των συναντήσεων του Πρωθυπουργού στο γαλλικό Τύπο, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται ως αυτό που πάντα ήταν. Ως ένας κοινός συκοφάντης.
Η ευθύνη όμως για τη συκοφαντία βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αναμένουμε επομένως ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Αντιπροέδρου του.
Αλλά τώρα ήρθε και η ώρα για τον κύριο Μητσοτάκη να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει στα πραγματικά ερωτήματα:
Θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες της συζύγου του;
Θα μάθουμε πόσο κόστισε το ακίνητο που αγοράστηκε στο Παρίσι;
Και κυρίως, θα μας πει από πού προήλθαν τα χρήματα για την αγορά; Θα μας ενημερώσει αν αληθεύει ότι η σύζυγός του είχε κοινή εταιρία με τον κύριο Παπασταύρου;
Θα περιμένουμε τις ξεκάθαρες απαντήσεις του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης