Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.11.17

Την προέγκριση για την ανάπλαση της ΔΕΘ και του στρατοπέδου Παύλου Μελά ανακοίνωσε ο Σ. Φάμελλος

Την προέγκριση για την ανάπλαση της ΔΕΘ και του στρατοπέδου Παύλου Μελά ανακοίνωσε ο Σ. Φάμελλος


Την προέγκριση, από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, των ειδικών χωρικών σχεδίων για την ανάπλαση των χώρων της διεθνούς έκθεσης και του στρατοπέδου Παύλου Μελά, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, από το βήμα ημερίδας για το θαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσε ο ιστότοπος voria.gr.
Ο κ. Φάμελλος μίλησε για τις πρώτες πανελλαδικά προεγκρίσεις ειδικών χωρικών σχεδίων, τόνισε ότι αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και έκανε λόγο για καλό συμβολικό στοιχείο για τη σημερινή συζήτηση. Ειδικά για τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, επισήμανε πως "το γενικό πλαίσιο προβλέπει ότι ο μισός χώρος της έκθεσης θα είναι ένα μητροπολιτικό πάρκο, ενώ ο άλλος μισός θα έχει καινούριες εκθεσιακές υποδομές. Έχουν καθοριστεί ο συντελεστής δόμησης και οι συντελεστές του πρασίνου, όμως από εκεί και μετά πρέπει να γίνει, με την αξιοποίηση και των επιστημονικών και ακαδημαϊκών χώρων της Θεσσαλονίκης, του επιμελητηρίου και του πανεπιστημίου, μια συζήτηση της οριστικής μελέτης, του οριστικού σχεδίου, που θα δώσει ένα ακόμη μεγάλο στοιχείο πλούτου και προόδου της Θεσσαλονίκης".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης