Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.1.10

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ καθ.Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ καθ.Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟ
26.1.2010



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θερμά συγχαρητήρια. Είναι πολύ τιμητική η επανεκλογή σας.



Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ: Είναι ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω, κύριε Πρόεδρε, και έτσι το δέχομαι και με αυτό το συναίσθημα της ευθύνης απέναντι των ελλήνων πολιτών και των ευρωπαίων πολιτών.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό.



Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ: Όπως σας είπα για μένα η ευθύνη είναι πάρα πολύ μεγάλη, η τιμή είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μπορέσω να ανταποκριθώ.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η τιμή είναι πολύ μεγάλη και για το πρόσωπό σας, αλλά και για όλη την Ελλάδα.



Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ: Έχετε δίκιο, κύριε Πρόεδρε, αλλά αυτοί που είμαστε στο εξωτερικό έχουμε αυξημένες ευθύνες να μπορέσουμε να δράσουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και μηνύματα ότι υπάρχει και μια Ελλάδα…



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ακριβώς. Η άλλη Ελλάδα.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης