Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.1.10

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, μια συγκυρία όπου έχει τρωθεί ουσιαστικά η αξιοπιστία της Ελλάδας, δίνουμε μια σκληρή μάχη αυτές τις δύο μέρες

ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ



Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, μια συγκυρία όπου έχει τρωθεί ουσιαστικά η αξιοπιστία της Ελλάδας, δίνουμε μια σκληρή μάχη αυτές τις δύο μέρες, συνεχώς, ώστε να περάσουμε ένα θετικό μήνυμα για την απόφασή μας. Απόφαση ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, ανασυγκρότησης των θεσμών και βεβαίως ανασυγκρότησης και ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας μας διεθνώς, και πολιτικά, και βεβαίως και οικονομικά.

Και θα το κάνουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε, αλλά να δώσουμε και προοπτική σε κάθε ελληνική οικογένεια, γιατί δεν θέλουμε αυτή η κρίση να χτυπήσει τον μέσο Έλληνα και να πληρώσει ο πιο αδύναμος στη χώρα μας, για λάθη που έγιναν από άλλους. Και πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα πρώτο θετικό βήμα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης