Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.3.10

Συλλυπητήρια Προέδρου Βουλής στον λαό της Χιλής.

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2010

  Τα βαθύτατα συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε βαρύτατα την Χιλή, προκαλώντας θύματα και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος με επιστολές του προς τον Πρόεδρο Γερουσίας κ. Jovino Novoa Vasquez και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Χιλής κ. Rodrigo Alvarez Zenteno.



    Στις επιστολές του ο κ. Πετσάλνικος επισημαίνει:

  «Ο Ελληνικός λαός, που έχει βιώσει στο παρελθόν τις επιπτώσεις καταστροφικών σεισμών, παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία τις τραγικές συνέπειες της καταστροφής και συμπαρίσταται στο δράμα του χιλιανού λαού.

    Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω για την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ευχόμενος ταχεία ανακούφιση των πληγέντων και ανασυγκρότηση των καταστραφεισών περιοχών.

    Παρακαλώ δεχθείτε, Αξιότιμε Πρόεδρε, την διαβεβαίωση της υψηλής μου εκτιμήσεως».

  

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης