Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.3.10

Συγχαρητήρια Μηνύματα του Προέδρου της Βουλής προς την ελληνική ηγεσία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν απέστειλε, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, συγχαρητήρια μηνύματα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ Φίλιππ   Πετσάλνικο. 






Στα μηνύματά του ο Πρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί ακατάλυτη πηγή έμπνευσης για τον ελληνισμό και για ολόκληρη την ανθρωπότητα και ότι ο κυπριακός ελληνισμός αντλεί από το μεγάλο αγώνα των πανελλήνων ελπίδα, αισιοδοξία, πίστη και δύναμη για να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι την τελική δικαίωση. Ο κ. Καρογιάν, μαζί με τα συγχαρητήριά του εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της κυπριακής Βουλής προς την Κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία, τη Βουλή των Ελλήνων και, γενικότερα, προς τον ελληνικό λαό για την αδιάλειπτη και σταθερή υποστήριξη που προσφέρουν προς τον αγώνα του κυπριακού λαού.-24.3.2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης