Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.3.10

Δ.ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Αγωνιζόμαστε, κύριε Πρόεδρε

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ?ΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
10.3.2010









ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλημέρα σας. Τι κάνετε στο νησί; Αγωνίζεστε;



Δ.ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Αγωνιζόμαστε, κύριε Πρόεδρε. Τα θέματα τα ξέρετε καλύτερα και από μένα τόσα χρόνια που σας γνωρίζω.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τα παρακολουθώ.



Δ.ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Και νομίζω ότι όλος ο πολιτικός κόσμος, αλλά και ο λαός αναγνωρίζει και το ενδιαφέρον σας και τις προσπάθειές σας και την έγνοια που έχετε για την Κύπρο.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι μεγάλη εθνική υπόθεση. Αγωνιούμε όμως.



Δ.ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η αγωνία είναι μεγάλη γιατί - όπως ξέρετε - οι συσχετισμοί δημιουργούν αδικία εις βάρος της Κύπρου. Και εμείς σαν Κόμμα του έχουμε δώσει και το όνομά μας στην Ευρώπη, το ονομάσαμε Ευρωπαϊκό Κόμμα, διότι έχουμε ελπίδες γι’αυτό που λέγεται Ευρώπη.

Είμαστε απόλυτα απογοητευμένοι από την πολιτική απόφαση που πήρε το ΕΔΑΔ την περασμένη βδομάδα, με παραδοχή- διακήρυξη θα έλεγα - και του Προέδρου της Τουρκίας και του Υπουργού Εξωτερικών ότι παρενέβησαν στην απόφαση. Ήταν και δική μας δουλειά έχουν πει. Και το ερώτημα είναι: Εμείς που ελπίζουμε στην Ευρώπη, για ποια Ευρώπη πρέπει να ελπίζουμε; Διότι εμείς από την Ευρώπη θέλουμε να πάρουμε το δίκαιο, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης