Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.4.10

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κύπρο

12 Απριλίου. 2010
Εφθασε στις 0905 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει στη διήμερη επίσκεψή του.

Τον Ελληνα Πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, μαζί με τον Επίτροπο Προεδρίας Γιώργο Ιακώβου.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Παπανδρέου θα έχουν αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με βασικό θέμα στην ατζέντα το Κυπριακό.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ακόμη από ελληνικής πλευράς ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Δημήτριος Δρούτσας, ο Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου. Από κυπριακής πλευράς θα πάρουν, επίσης, μέρος ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Επίτροπος Προεδρίας Γιώργος Ιακώβου.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού Παπανδρέου, στο οποίο θα παρακαθίσουν και οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής αντιπροσωπείας.

Το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΚΥΠΕ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης