Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.6.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ WERNER FAYMANN ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2010

Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον Καγκελάριο της Αυστρίας τα βήματα που έχει κάνει η χώρα μας, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.



Είμαστε προσηλωμένοι στην ανασυγκρότηση της οικονομίας μας, αλλά και στην τήρηση των αξιών μας, των κοινών μας αξιών, της κοινωνικής συνοχής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά και της αναπτυξιακής πορείας της χώρας μας και της Ευρώπης.

Με χαρά διαπίστωσα ότι, και ο ίδιος διαπιστώνει την στροφή, την αλλαγή σελίδας στην οικονομία μας και τη θετική πορεία της χώρας μας προς την έξοδο από αυτή την κρίση.

Εμείς πιστεύουμε και στην Ελλάδα και στους Έλληνες και στις δυνατότητες που έχουμε. Ανακτούμε βήμα - βήμα την αξιοπιστία μας διεθνώς.

Πέρα από τις πολύ καλές διμερείς σχέσεις με την Αυστρία, αποφασίσαμε με τον Καγκελάριο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, παίρνοντας πρωτοβουλίες για την ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε διεθνές επίπεδο και στην Ευρώπη, αλλά και πρωτοβουλίες για την επένδυση στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευχαριστώ πολύ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης