Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.8.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ
Αθήνα, 17 Αυγούστου 2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής Υδατοσφαίρισης Εφήβων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Στουτγάρδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Οι νέοι άνθρωποι που διακρίνονται στον αθλητισμό μας γεμίζουν πάντα περηφάνια και ελπίδα.

Αναδεικνύουν την Ελλάδα των αξιών και των υψηλών στόχων. Την Ελλάδα που μπορεί, την Ελλάδα που αγωνίζεται, την Ελλάδα που πετυχαίνει.

Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Εφήβων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελεί την επίτευξη ενός υψηλού στόχου, αποτέλεσμα συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

Εύχομαι ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το μέλλον.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης